Ja! Dit is de woning waar ik belangstelling voor heb!

Start Verkoop Wonen in Het Spectrum

Het heeft even geduurd, maar we gaan nu echt met de verkoop van start! U bent vast erg benieuwd naar wat er komen gaat en daarom nodigen we u graag uit op donderdag 19 december van 19.00 tot 21.00 voor de officiële aftrap van de verkoop. Tijdens dit evenement kunt de nieuwe panelen bekijken en worden de brochures uitgedeeld. Ook wordt tijdens deze avond het lotingproces uitgelegd.

Voor wie is deze avond bedoeld? Voor iedereen!

Let op! Voor de vroege vogels die zich aan het begin van het traject al voor één of meer appartementen hebben ingeschreven geldt dat ze dat opnieuw moeten doen. De koopsommen en woonoppervlakten zijn namelijk gewijzigd, dus de nieuwe inschrijving is een bevestiging van uw eerder gemaakte keuze. Uw eerdere inschrijving telt gewoon mee voor de loting.

Wanneer?
Donderdag 19 december van 19.00 tot 21.00 uur

Waar?
Theater Koningshof
Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis

(Let op: omdat er veel mensen geïnteresseerd zijn in de Start Verkoop van Wonen in Het Spectrum, verwachten we veel drukte. We verzoeken u dan ook om  zo veel mogelijk aan deze aangegeven tijden te houden, zodat er niet al te lange wachttijden zullen ontstaan.)

U kunt zich alleen via internet inschrijven, omdat op locatie inschrijven zorgt voor lange rijen. We delen een handleiding uit aan geïnteresseerden op de avond zelf.

Mijn gegevens:

Ik heb belangstelling voor:

(er zijn meerdere keuzes mogelijk)

De appartementen

Appartement AAppartement BAppartement CAppartement DAppartement EAppartement FAppartement GAppartement HAppartement IAppartement JAppartement KAppartement LAppartement MAppartement N

De beneden-boven woningen

Beneden woningBoven woning

Voor alle vragen kunt u contact opnemen met:

Dolphijn NVM Makelaardij
Burg. De Jonghkade 19
3143 CB Maassluis

010 260 14 21

“Wonen in Het Spectrum” is een initiatief van M3 Architecten en gemeente Maassluis en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij u!