fbpx

Maassluis heeft het allemaal

Houdt u van het comfort van de stad, maar de rust van een dorp? Zee, strand, maar ook groene landerijen?
Maassluis heeft het allemaal!

Dichtbij gelegen en toch op ruim voldoende afstand van de snelweg A20, Rotterdam en het Westland, treft u Maassluis. Een veelzijdige stad ingesloten tussen groene landerijen en op slechts 20 autominuten van het strand. Een ideale strategische ligging voor mensen die zowel goed bereikbaar als rustig willen wonen.

Voor iedereen is er iets te doen!
Wonen in Maassluis is ideaal voor iedereen. Binnen de gemeente Maassluis en nabijgelegen steden is een veelzijdig werkaanbod en dankzij de uitstekende infrastructuur (waaronder de Hoekse Lijn) is de ontsluiting op de hoofdwegen op enkele autominuten afstand.

Scholen zijn er voor alle niveaus en op sportief gebied kent Maassluis een bloeiend verenigingsleven. Maar sport en recreatie worden niet alleen georganiseerd beoefend: de natuur in en rondom Maassluis nodigt uit om er ook zomaar op de fiets, te voet of zelfs met uw boot op uit te trekken.

De Nieuwe Waterweg met zicht op de scheepvaart en de evenzo kenmerkende zwanen, de recreatiegebieden Oranjeplassen,de Aalkeetpolder en de Krabbeplas, als ook het verderop gelegen Midden-Delfland zijn een extra verrijking voor uw woongenot.

De veelzijdigheid van kunst, cultuur, recreatie, sport en het bedrijfsleven zorgen voor een aansprekende en moderne stad, waar u zich altijd zult blijven verbazen en vermaken. Maassluis kent gemoedelijke en gezellige evenementen en ademt desondanks dorpse rust en gezelligheid uit.

Alles in de buurt
Rondom Het Spectrum zijn voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand. En even geen zin om te koken? Er zijn talloze horecagelegenheden om de hoek! Loop daar zeker naar toe via de nabij gelegen haven. Het uiterlijk van het buitendijkse gedeelte van de stad is bepaald door de visserij, van oudsher de belangrijkste inkomstenbron van de stad. Dit karakteristieke uiterlijk herkent u ook in het havengebied en het oude stadshart.

© Copyright 2020 - Wonen in het Spectrum | Alle woningen in Wonen in Het Spectrum zijn verkocht.