Woonworkshop 2 “Wonen in het Spectrum”

Deze Woonworkshop was de tweede van een serie van drie waarin wij samen met u, buren, belangstellenden en potentiële kopers, vorm hebben kunnen geven aan:


Inrichting van het groene openbare plein voor het schoolgebouw


Verbetering van het parkeren en extra parkeren ten behoeve van de buurt


Woningtypes

Panelen getoond op Woonworkshop 2

Tijdens Woonworkshop 2 van “Wonen in het Spectrum” zijn panelen getoond waarop u kunt zien wat de plannen zijn met “Het Spectrum”.

M3 architecten en gemeente Maassluis zijn u erg dankbaar voor uw input. Mede dankzij de woonworkshop van 9 mei en de stemming via de site is voor zowel de school als de nieuwbouw de keuze gevallen op het concept ‘starters’ appartementen en hebben wij het concept startersappartementen verder uitgewerkt. Dit conceptplan heeft appartementen tussen ca. 50 en 70 m² en een verbijzondering in de oksel van het pand wat ruimte biedt aan 2 appartementen van ca. 115 m².

Waar hebben we over gesproken?

Tijdens de woonworkshop van 8 november

  • Wonen in een duurzame omgeving

  • Goed parkeren

  • Gezonder wonen dankzij extra groen

  • Meedenken over de wijk Taanschuurpolder

  • Meedenken over de woningtypes

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Ja, ik denk graag mee over de groene invulling en extra parkeerplaatsen en de woningtypes in het schoolgebouw! Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen die mij op de hoogte houdt van het laatste nieuws over “Wonen in het Spectrum”.

Wilt u dat ook? Dan kunt u zich hiernaast inschrijven.

Wonen in het Spectrum

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Mail ons

(*) is verplicht

Lees de privacy verklaring hier
Wonen in Het Spectrum | Woonworkshop “Wonen in Het Spectrum” is een initiatief van M3 Architecten en gemeente Maassluis en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij u!